ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!!!

210 2814623 Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 17.00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Κόστος αποστολής αλλαγών – επιστροφών
 
Κόστος για απλά δέματα : 3.00€
Κόστος για ογκώδη δέματα : αναλόγως τον Τ.Κ και τον όγκο.
 

 

Διαδικασία Επιστροφής:
Επικοινωνείτε με email στο eshop@dashome.gr ή στο τηλέφωνο: 210 2814623 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

Όροι επιστροφής
Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:
Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης  βάσει των εγγράφων παραλαβής.
Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών,  η ΑΦΟΙ Δ. ΑΚΡΙΔΑ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.
Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.
Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση .
Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται.
 
Λανθασμένες αποστολές
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.
Για αντικατάσταση σχεδίου, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2814623  ή στο email eshop@dashome.gr . Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.
Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας ΑΦΟΙ Δ. ΑΚΡΙΔΑ Α.Ε. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:
Αθήνα: Πειραιώς180, Ταύρος - ΑTHENS HEART
             Σπηλιάς 5, Μεταμόρφωση - Das HOME
             Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι - THE MALL ATHENS
Θεσ/κη: Ίωνος Δραδούμη 25, Θεσ/κη - Das HOME
 
 
 
 Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 2814623 ή να στείλετε email στο: eshop@dashome.gr